Dansk Landevej

Chris Anker Sørensen bliver medejer af Riwal – CeramicSpeed Cycling Team

Den folkekære Chris Anker Sørensen bliver nu medejer af Riwal – CeramicSpeed Cycling teamet, hvor han har kørt de seneste to sæsoner.

“Vi er utroligt glade og stolte over at fortsætte samarbejdet med Chris, efter de to år han har været rytter på holdet”, udtaler direktør Steffen Kromann, “Med sin store erfaring og viden indenfor cykelsporten vil han tilføje stor værdi til hele setup’et. Derfor er det oplagt, at han nu bliver medejer. Den beslutning er et udtryk for, hvor meget vi tror på det, han kan tilføje”.

“Jeg synes det er et fantastisk hold. Der er et godt kammeratskab, og det er blevet bygget op lige så stille over flere år. Den ånd, der er på holdet, vil jeg nok sammenligne lidt med den stemning der også var på Team CSC, i sin tid. Ægte kammeratskab. Derfor føler jeg, at der virkelig er muligheder for, at det her hold kan udvikle sig til noget stort. Alt starter med et godt sammenhold”, lyder det fra Chris Anker Sørensen.

Medejerskabet træder i kraft den 1. januar 2019, og den forbindelse træder Anker Sørensen ind på en aktiv rolle som en del af den daglige drift af teamet.