Bane

Canadier fører VRS Ladies Cup i Ballerup

Efter syv af ni afdelinger af VRS Ladies Cup, der køres som en paromniumserie i forbindelse med 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena, er det canadiske i front af en samlede cup.

Fredag kørte kvinderne fire fire afdelinger af VRS Ladies Cup i Ballerup. Udskilningsløbet blev vundet af canadiske Allison Beveridge fra par nr. 2. Beveridge vandt også et spektakulært Longest Lap. Det første kørt for kvinder nogensinde i Danmark.

Dagens pointløb blev domineret af Jasmin Duerhring, også fra Canada og i øvrigt fra par nr. 6. Duerhring angreb solo, og vandt dermed den afsluttende spurt, der talte dobbelte i point. Også det afsluttende Dernypace blev en triumf for en canadiske Duerhring. Dermed overtog Duerhring og hendes makker Stephanie Roorda føringen i Cup’en. Parret, der kører med 6-tallet på ryggen fører med 46 point, mens par nr. 2, Allison Beveridge/Maggie Coles – Lyster er noteret for 45 point.

Det danske Par nr. 7, Julie Leth/Tusnelda Svanholmer er femtepladsen i omniumserien med 21 point.

Lørdag afsluttes med to afdelinger, begge scratchløb.. Desuden køres historiens første parløb for kvinder i Danmark. Et løb hvor der i  øvrigt er verdenrangliste point på plads.

Se alle resultater via SixDay.dk.