BaneTopartikler

Paris-Roubaix vinder kører i Ballerup den 29. december

Paris-Roubaix vinder fra 2014, hollandske Niki Terpstra, er på startlisten til DBCs (Dansk Bicycle Club) Nytårsstævne i Ballerup Super Arena den 29. december.

Paris-Roubaix er verdens mest berømte endagesløb. Vindere af den franske brostensklassiker bliver udødeliggjort og hyldet resten af livet. Der er derfor et scoop for DBC, at hollandske Niki Terpstra, vinder af “Helvede i Nord” 2014, deltager i klubbens traditionelle Nytårsstævne i Ballerup Super Arena den 29. december.

“Der er tale om den største profil, vi har kunne præsentere ved et DBC stævne i nyere tid. Men han kommer langfra til at stå alene, for vi kommer til at få rigtig mange gode navne og spændende cykelryttere med i stævnet. Det bliver en cykelfest”, forklarer DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen, og understreger, at DBC snarest vil offentliggøre, hvem der bliver Niki Terpstras makker i 100 km parløbet den 29. december.

Ud over sejren i Paris-Roubaix har Niki Terpstra i sin karriere blandt andet vundet det hollandske mesterskab tre gange, semiklassikeren Dwar door Vlaanderen to gange og etapeløb som Tour of Qatar, Wallonien Rundt og EnecoTour. I 2017 blev Terpstra nr. 3 i Flandern Rundt og nr. 4 i Gent-Wevelgem.

På banen er det blandt andet blevet til 6-dagessejre i Rotterdam og Amsterdam for Niki Terpstra.

DBCs Nytårsstævne sponsoreres af Beckers Maling. Billetter, inkl. VIP-billetter kan allerede nu købes via www.bikeNrun.dk.

Annonce: