Produktnyheder

Branäs er også for jer, der vil cykle

Mange kender Branäs i Värmland som et fantastisk sted til en skiferie for hele familien. Det er det også. Branäs har det hele. Lækre røde pister og så alt hvad børn skal bruge til at føle sig trygge og kunne lære nye færdigheder på ski.

Men Branäs er også en sommerdestination med rigtig mange muligheder. Og et sted hvor du kan få rigtig gode oplevelser på din cykel. Det er blot at spænde jeres cykler på bilen, og køre op i det svenske. I kan nå til Branäs fra København på ni timer. Der findes jo rigtig mange super lækre overnatningsmuligheder i Branäsområdet. I kan bo i lækre lejligheder med alt, der er brug for.

I Branäs findes blandt andet syv cykelruter som du kan tilgå via to lifter. De syv ruter er af forskellige sværhedsgrader, så der er noget til alle behov. Og Branäs har investeret i at gøre cykelruterne endnu bedre. Blandt andet kan de små nu boltre sig i Nintendo Land, der er gjort endnu mere børnevenlig. Også ruten Utsikten er blevet mere tilgængelig. Desuden arbejdes med at gøre underlaget på ruten Solsvängen mere behagelig. Der er med andre ord rigtig gode muligheder for gode timer på din cykel hus Branäs.

Desuden har du rig mulighed for at vandre om sommeren i Branäs området, men kan også hygge dig med aktiviteter som padel, basketball, discgolf, legepladser og masser af andre sjove ting at underholde sig med. Søger I en aktiv cykelferie, så er Branäs en oplagt mulighed.

Den 21. juni åbner sommersæsonen i Branäs. Det betyder at du kan nå at holde Midsommer på cykel i Branäs sammen med hele familien. Sæsonen løber helt frem til 11. august.

Læs meget mere om cykelmulighederne i Branäs på dette link.