Dansk Landevej

Alexander Kamp til Riwal-CeramicSpeed

Den danske mester fra 2016, Alexander Kamp, skifter næste år fra Team Waoo ti Riwal-CeramicSpeed Cycling Team, der bliver professionel team hos UCI fra 2009.

”Resultatlisten taler for sig selv. Det er klart, at han har været et mål for holdet at få ind”, fortæller Riwal-sportschef Michael Blaudzun. ”Der har været resultatgaranti fra Kamp i en del år, og det forventer vi selvfølgelig fortsætter i fremtiden. Jeg er ret sikker på, at det er et godt match med vores hold og den holdånd, som der hersker her. Det bliver et spændende samarbejde, som jeg ser meget frem til.”

Det 24-årige talent er tre gange i år kørt først over stregen i et UCI-løb, hvor specielt kongeetape i Norges største etapeløb, 2.HC-løbet Tour of Norway, står som et af årets helt store højdepunkter. Et løb der for Alexander Kamp ligeledes resulterede i en samlet andenplads. “Jeg er helt vildt glad, og ser meget frem til fremtiden. Det er jo godt for dansk cykelsport, at vi får et Prokontinentalhold, og jeg glæder mig til at komme med på den rejse, som det bliver at rykke et niveau op. Det bliver fedt at køre nogle større cykelløb”, fortæller Alexander Kamp.

“Rent personligt er jeg glad for at komme til at fortsætte mit arbejde med Michael Skelde. Han har betyder meget for mig i denne sæson og har stået ved min side. Han er en god mand for mig”, afslutter Kamp.