Dansk Landevej

Veteran tager et år mere og gør  BHS – PL Beton Bornholm komplet til 2024 

Den 38-årige enkeltstartsekspert Martin Toft Madsen tager endnu en sæson på  BHS – PL Beton Bornholm, der dermed har alle 15 ryttere til teamet i 2024 på plads.

Teamet består af Andreas Krogh Jensen, Emil Schandorff, Robin Skivild, Mikkel Øritsland, Sebastian Ryttersgaard, Jacob Schebye, Mads-Emil Dupont Hougaard, Asger Røjbek Sørensen, Martin Szokody, Andreas Aidel, Tobias Aagaard Hansen, Mads Berg, Victor Grue Enggaard, Boas Lysgaard og altså Martin Toft Madsen. 

“Toft er jo blevet synonym med vores cykelhold. Vi har nærmest hele vores historie sammen, og har udviklet os sammen gennem de mange år. Toft vinder stadig cykelløb – og er stadig dominerende på enkeltstartscyklen. Han bidrager med en enorm viden om disciplinen til sine holdkammerater. Han er med til udvikle vores Python cykler og vores tøj fra Humanspeed, og er en stor inspiration og støtte for vores unge generation. Derudover er Toft afgørende for vores værdier og kultur på holdet, som han med sit altid gode humør, er med til at føre videre. Det er imponerende at Toft stadig kan være med, og selvom han fylder 39 år før 2024 sæsonen starter, så er vi ikke et sekund i tvivl om, at han vil levere resultater igen i næste sæson”, forklarer teamets sportschef Jesper Andreasen.