Internationalt landevej

Casper Pedersen: Søren og jeg skal holde os til i klassementet

Af Niels Nedergaard


Team DSM med danske Casper Pedersen og Søren Kragh på holdet har store ambitioner for klassementet i PostNord Danmark Rundt, hvor de to danskere skal forsøge at køre klassement. 

Det er en utroligt stærk startliste til det igangværende PostNord Danmark Rundt, men det skræmmer ikke Casper Pedersen, der har store ambitioner sammen med Team DSM, der også har danske Søren Kragh Andersen på holdet. 

Især har holdet rettet øjnene mod klassementet, fortæller Casper Pedersen, selvom holdet også råder over sprinteren Cees Bol, der muligvis kan tage en etapesejr i løbet. 

“Jeg glæder mig utroligt meget, og jeg tror, det bliver et løb, hvor der kommer til at være mange typer af cykelløb. Jeg føler også, at vi har et hold, der kan være med både i spurterne, i sidevinden og på enkeltstarten med Søren”, siger Casper Pedersen til CyclingWorld, inden han sætter et par ord på forventningerne til løbet. 

“Hovedsageligt er det jo Søren Kragh, der er vores kaptajn, fordi han har en god enkeltstart, og den kommer jo også til at være udslagsgivende for klassementet, men selvfølgelig vil det kun være styrkende for Søren, hvis jeg også holder mig til, og hvis jeg skal være der for ham dybt inde i finalerne, så er jeg nødt til også at holde mig godt til, så der er ingen grund til at smide dumme sekunder, for det kan være en fordel for os, hvis vi begge ligger godt til inden Vejle-etapen”, siger Casper Pedersen. 

Danskeren understreger dog også til sidst, at holdet også vil fokusere på spurterne, hvor Cees Bol er holdets våben til massespurterne. 

Vi har fokus på, at Søren ikke skal miste tid, men når mulighederne byder sig, så skal vi også kunne støtte Cees, lyder det fra Casper Pedersen.