Produktnyheder

3 gode grunde til at tænke langsigtet

Sponsoreret af Lead Supply

Vi efterstræber alle sammen nogle mål. Det er det vi handler og træffer beslutninger ud fra, men hvilken essens har vores mål? Bærer de præg af at være langsigtede eller kortsigtede?

Forhåbentligt er vores mål langsigtede, fordi det er det lange løb, der i sidste ende har mest betydning for vores liv overordnet set. Det handler derfor også om at have en god hverdag, da den også vejer rigtig meget overordnet set.

Start med slutningen

Hver gang man starter et nyt projekt, skal man tænke på, hvordan man gerne vil have det til at slutte. Det samme gælder større projekter her i livet såsom vores økonomi.

Målet med en opsparing er, at den bringer mest mulig værdi i løbet af en livstid, derfor skal man ikke have lån med høje renter. Pengene bringer ingen værdi, når de går til renter. Hvis du har mange små lån med høje renter, kan du med fordel optage et samlelån, hvor du har en lavere rente med ét samlet lån. Sammenlign samlelån, så du kan få mere ud af din økonomi.

Mening over lykke

I det lange løb handler det om at opgradere sin hverdag og at spare op til fremtiden. Med et samlet lån bliver den opsparing forbedret, men du skal stadig investere i at forbedre din hverdag. Det har flere fordele ud over bare at få en mere lykkelig hverdag, fordi hvis du er mere effektiv i din hverdag, kan du også tjene mere til fremtiden.

Ved at tjene til fremtiden, forstås der ikke kun penge. Der forstås også, at man generelt set er mere ressourcestærk i fremtiden. Det kan være i form af en sund krop, et stærkt sind eller nogle fysiske aktiver.

Hav noget at tænke tilbage på 

Hvis man investerer tid og energi i dag på at være mere ressourcestærk i fremtiden, så har man et rigere liv at se tilbage på i form af oplevelser. Det handler om at være villig til at lægge arbejdet i en bedre hverdag nu, men ikke kun målt på, hvor komfortabel den er men også på hvor effektiv den er.

Det er ikke altid komfortabelt at bygge en effektiv hverdag op, men det kan betale sig, fordi man får et oplevelsesrigt og meningsfyldt liv at se tilbage på.

Det første skridt du kan tage for at investere mere i din fremtid, er ved at stoppe med at kaste dine penge ud til for høje renter, så du kan med fordel optage et samlelån, hvis du har mange små lån.