Internationalt landevej

Kæmpe landevejstalent deltager i nytårsstævnet den 29. december

Når der den 29. december afvikles 100 km internationalt parløb i Ballerup Super Arena får tilskuerne mulighed for at opleve en af dansk cykelsports allerstørste talenter i aktion. Mads Pedersen er nemlig på startlisten i par nr. 3, hvor han skal køre sammen med Frederik Schwartz.

Rytteren, der søndag blev 21 år, har til de to kommende sæsoner fået kontrakt med World Tour teamet Trek-Segafredo. I år har han kørt for Stölting Service Group teamet, og har imponeret med blandt andet en fjerdeplads på den hårde 1. etape i det berømte belgiske brostensløb Driedaagse De Panne. Desuden er det blevet til sejre på 3. etape af Tour of Norway, i Fyen Rundt og i flere U23 Nations Cup løb. Ved DM blev det til en femteplads og ved U23 VM en ellevteplads. Som junior var Mads Pedersen blandt verdens allerbedste med blandt andet sejr i U19 Paris-Roubaix og U19 VM sølv i 2013 som de mest markante resultater.

Pedersen demonstrede sidste vintersæson, at han har gode evner som banerytter. Blandt andet var han faktisk meget tæt på at vinde DM i omnium, men måtte dog nøjes med bronze. I år har den talentfulde rytter dog være noget skadesramt.

Pedersen og Schwarts kommer til at dyste med blandt andre Par nr. 7, Michael Mørkøv/Lasse Norman, Par nr. 9 Marc Hester/Jesper Mørkøv, Par nr. 1 Casper Folsach/Frederik Rodenberg samt østrigerne Andreas Graf/Andreas Müller og rigtig mange andre stærke par i parløbet over 100 km.

På dagens kåres også Årets Cykelrytter og Årets Talent i dansk cykelsport i Ballerup Super Arena.

Køb din billet til dagen www.BikeNrun.dk.