Ballerup Super ArenaBaneTopartikler

World Cup vindere kører 100 km parløb i Ballerup Super Arena

Feltet til det klassiske 100 km parløb den 28. december ved Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena bliver imponerende stærkt.

Tidligere er det blevet offentliggjort, at Mads Pedersen kører med holdkammerat på Trek-Segafredo team belgiske Jasper Stuyven og at også Flandern Rundt-vinder Niki Terpstra deltager. Nu ligger det desuden fast, at vinderne fra den netop kørte World Cup afdeling i canadiske Milton, danskerne Casper Folsach/Julius Johansen, kommer til start.

“Nytårsstævnet og 100 km parløbet har udviklet sig til et helt specielt event med masser af tilskuere og fantastisk stemning. Vi glæder os, og selvom feltet ser ud til at blive rigtigt stærkt, så tror jeg på at vi vil kunne blande os blandt de allerbedste”, lyder det fra Casper Folsach.

“Det er fedt at kunne præsenterer et par friske World Cup vindere. De kan helt sikkert udfordre de udenlandske stjerner, og skal måske regnes som favoritter på dagen”, forklarer løbets sportschef Kenneth Røpke.

Nytårsstævnet den 28. december præsenteres af Beckers Maling. Billetter kan købes via https://bikenrun.dk/collections/event-billetter.

I øvrigt kan du opleve Casper Folsach og Julius Johansen allerede torsdag i Ballerup Super Arena i både DM pointløb og parløb.