Bane

Verdensstjerner kører torsdag i Ballerup

Torsdag den 22. oktober indleder verdens ældste og Danmarks største cykleklub, DBC, banesæsonen med et stævne i Ballerup Super Arena.

Et stævne der bliver præget faren for coronavirus, og hvor derfor maksimalt må være 350 tilskuere i hallen. Men også et stævne der kan blive utroligt interessant for dem, der elsker banecykling. Flere store profiler kommer nemlig til at deltage. Blandt deltagerne er nemlig landsholdsrytterne Niklas Larsen og Frederik Rodenberg.

Rodenberg var tidligere på året med til at blive verdensmester og slå verdensrekord med det danske 4000 meter hold. Niklas Larsen var ud med en skade på dette tidspunkt, men var dog med ved OL i Rio, som Rodenberg også var det, hvor det blev til dansk bronze i holdforfølgelse. Niklas Larsen vandt desuden i 2019 PostNord Danmark Rundt. Begge ryttere er desuden noteret for en lang række flotte resultater med banelandsholdet og kører i øvrigt for det norske Uno-X team, der med Niklas Larsen på holdet i sidste uge vandt holdtidskørslen i det italienske Giro del Friuli Venezia Giulia.