Bogomtale

Bogen “50 utrolige historier fra cykelsporten” udkommer den 12. december

Cykelsporten er en sport med et mytisk skær over sig. De lange ridt, de store togter, og de dramatiske væddeløb har skabt fundamentet til mange fortællinger.

Forfatter Kenneth Møller Kristensen har har til bogen 50 utrolige historier fra cykelsporten udvalgt 50 af de mest utrolige historier fra den ædle sport.

Fakta er tjekket, og kilder er undersøgt. Men cykelsporten er også kendt for mange røverhistorier. Måske er et par af historierne blevet bedre med årene. Tiden har under alle omstændigheder ikke gjort dem dårligere.

Du kan ikke undgå at blive fascineret, forundret eller måske ligefrem komme til at måbe. Det er utroligt, hvad der er sket i cykelsporten. Og det er historier som dem, du kan læse i denne bog, der har gjort cykelsporten til hvad den er i dag. For cykelsporten er ud over en fantastisk hård sport, også en sport med indbygget romantik, med store traditioner, med mange myter og et sted hvor de store helte heldigvis bliver hyldet.

Og så indeholder bogen i øvrigt ekstra materiale ud over de 50 udvalgte historier. En overflod af gode historier venter læserne.

Bogen udkommer den 12. december 2020. Den kan forudbestilles i CyclingWorldshop på dette link.