Trine Schmidt

Trine Schmidts blog: DM ugen venter

Så sidder man endnu engang på sit hotelværelse og venter spændt – som så mange gange før. DM ugen er i gang, og i år afvikles de danske mesterskaber i Grindsted, på meget flad grund. Jeg har deltaget i rigtig mange danmarksmesterskaber og jeg har altid haft respekt for løbene. DM er altid noget særligt og ofte er løbene lidt specielle i forhold til rytternes antal, taktik, drømme om guld osv.

2017 bliver ikke mindre specielt. Det danske damefelt har, som jeg ser det, aldrig været stærkere end det er nu. Der er sket et boom i udviklingen, om vores lille nation har pludselig nogle af verdens bedste ryttere i form af vindere, hjælperyttere og talenter. Og så må vi sandelig ikke glemme de “hjemlige” ryttere som primært konkurrere på dansk grund. Også her ses der en forandring. Niveauet er generelt bare højere i toppen, såvel som i bredden.

Derfor går jeg også ind til DM med høj grad af respekt for opgaven.

IMG_6120

Personligt håber jeg først og fremmest på et godt resultat på enkeltstarten. Ruten ligger godt til mig, jeg er i god form og der er ikke så mange undskyldninger. Nu kan jeg bare håbe på, at jeg har benene på dagen. Jeg ser flere podiekandidater end nogensinde og jeg tror det bliver en hård kamp – det er fedt 🙂

Bliver med 100% sikkerhed godt kørende når de gælder servicebil. Denne fede Nissan Qashqai har Andersen Biler været så fantastiske at stille til rådighed for mig. Dét er lækkert!!
Bliver med 100% sikkerhed godt kørende når det gælder servicebil. Denne fede Nissan Qashqai har Andersen Biler været så fantastiske at stille til rådighed for mig. Dét er lækkert!!

På lørdag skal jeg også køre min chance i linjeløbet. Mine tanker er der ikke rigtig “endnu”, men med flere hold på startstregen handler det nok om at finde hullet i osten og gribe muligheden. Vi må se hvad der sker!

/Trine