Dansk Landevej

Trefoldig cyklecross-verdensmester kører PostNord Danmark Rundt

Den trefoldige verdensmester i cyklecross Wout Van Aert deltager sammen med sin belgiske arbejdsgiver Vérandas Willems-Crelan i PostNord Danmark Rundt.

Når den 28. udgave af PostNord Danmark Rundt indledes i Aalborg onsdag den 1. august, bliver det med den trefoldige verdensmester i cyklecross Wout Van Aert til start.

Van Aert glæder sig til at deltage i løbet sammen med sit belgiske mandskab Vérandas Willems-Crelan.

“Jeg kender udemærket PostNord Danmark Rundt, og glæder mig rigtig meget til at køre løbet. De sidste par år har en deltagelse ikke kunne lade sig gøre, men på grund af min nye sommerkalender, efter forårets klassikere på landevejen, passer løbet perfekt ind i mine planer”, siger Wout Van Aert, der kommer til Danmark i topform:

“Jeg forventer et meget hurtigt løb, hvor særligt enkeltstarten vil blive afgørende for det samlede klassement. Jeg vil være i topform i slutningen af juli og starten af august. Herefter vil jeg slappe lidt af og begynde at forberede mig til cyklecross-sæsonen stille og roligt”, siger Van Aert.

Van Aert er trods sine bare 23 år trefoldig verdensmester i cyklecross (2016, 2017, 2018). Til februar skal han forsøge at forsvare sin VM-titel på dansk grund i Bogense.

PostNord Danmark Rundt indledes i Aalborg den 1. august. 20 hold deltager i løbet. Holdene består af seks ryttere. Den officielle startliste udsendes tirsdag den 31. juli.