Produktnyheder

Tour de France betting guide, strategi og tips

Tour de France er verdens førende cykelløb og består af individuelle tidskørsler, hvor rytterne starter på forskellige tidspunkter og kører alene uden deres holdkammerater. Derfor er denne type løb også kendt som sandhedens løb. Blandt fans af dette løb er der også bettingentusiaster, og det er vigtigt at vælge en pålidelig bettingbutik eller endda et nyeste-casinoer.net

Regler for løbet

Vinderen er den rytter, der gennemfører løbet så hurtigt som muligt. Tiderne for hver deltager i hvert heat lægges sammen for at beregne den samlede tid, der skal bruges til at gennemføre løbet.

Vinderen af det generelle klassement er den deltager, der har den laveste sluttid. I løbet går den berømte gule trøje fra den ene rytter til den næste, når den bæres af den aktuelle leder af klassementet. Spørgsmålet er dog, hvem der beholder den.

Typer af væddemål på Tour de France

Nogle online bookmakere tilbyder bedre odds og spreads på Tour de France end andre. Nogle af de mest populære typer af væddemål er som følger:

Spil på den endelige vinder

For alle dem, der kan lide at holde det simpelt, er den absolutte vinder af Tour de France en god mulighed. Det eneste, du skal gøre, er at gætte vinderen af konkurrencen. Vi har allerede beskrevet ovenfor i teksten, hvordan rytterne konkurrerer om at vinde. Tjek tabellen for at få flere oplysninger om de nuværende favoritter.

Væddemål på Racers’ Challenge

Dette er en særlig type cykelvæddemål, der tilbydes af nogle bettingbutikker. Det samlede resultat har ingen betydning for udfaldet af væddemålet på kampen. Denne type cykelvæddemål er udformet som et opgør mellem to modstandere og er også kendt som et en-til-en-spil.

Normalt vælger bookmakeren selv to konkurrenter mod hinanden, og du skal vælge vinderen. Uanset deres samlede placering, hvis den deltager, du vælger, har et bedre resultat end deres modstander, betragtes dit væddemål på kampen som et vundet væddemål.

Handicapvæddemål 

Handicapløb i cykling findes for at opmuntre konkurrenterne. Det betyder, at i denne type løb får kørerne forskellige starttider. Fordi deres styrke og hastighed er ulige, er den grundlæggende idé at gøre løbet mere fair. Handicapløb giver med andre ord en lille fordel til de mindre succesfulde kørere.

De tre første og de ti bedste

At vælge en vinder kan virke svært og risikabelt, især i løbets tidlige faser. Derfor er der alternative muligheder. Du kan spille på, at din favoritrytter slutter enten i top tre eller top ti.

Vinderen af Tour de France på point

Pointklassementet er en valgfri begivenhed, som du kan finde særlige odds for Tour de France. Den førende bærer en grøn trøje. Dette er også kendt som en sprintkonkurrence, så det kan være meget interessant at se på. Bortset fra alle disse typer af væddemål på Tour de France er væddemål på vinderen af løbet og etapen en af de mest almindelige. Du kan også satse på kampe for hvert løb eller hver etape og forudsige, hvilken cykelrytter der slutter bedst, eller endda hvilket hold der slutter højest.

Nogle væddemålsbutikker tilbyder også særlige typer af væddemål. F.eks. om en rytter fra Frankrig vinder etapen den 20. september, eller om den samme rytter vinder både 21. etape og det samlede pointregnskab osv.

Væddemålsstrategi for Tour de France

For at beslutte, om du skal satse på disse odds, får du her nogle tips, der kan hjælpe dig med at satse på Tour de France. Det første er dog at huske, at der er 21 etaper. Du har brug for en god bettingstrategi for at få mest muligt ud af dine Tour de France odds!

Form. Hold øje med præstationerne i de seneste flerdagesløb, Giro d’Italia og Vueltaen

tidsløb | Tidsløb bliver mere og mere vigtige som følge af Tour de France. Det er gode etaper at satse på, fordi det hele handler om tal.

Skader. En racerkører kan ikke køre tre ugers løb uden at være i form eller usund. Hold øje med nyheder om skader forud for træningen, og hvis du kan lide en rytter, der vender tilbage efter en skade eller sygdom, skal du sikre dig, at han/hun har været i stand til at opbygge sin kondition.

Hold. De, der kvalificerer sig til det generelle klassement eller den samlede sejr, er kun så gode som det hold af ryttere, der bakker dem op. De kan være de bedste ryttere, men hvis deres hold ikke er stærkt nok til at hjælpe dem dybt inde i bjergene, er de ikke det bedste valg.

Tour de France 2023 forudsigelse

Geraint Thomas er sidste års vinder, og ifølge Tour de France-væddemålene er han også en af topfavoritterne til at vinde i 2023. Hans præstation før løbet var dog ikke hans bedste. Det lykkedes ham ikke at gennemføre Tour de Suisse.

På den anden side er Tour de Suisse-vinderen Egan Bernal en af de største favoritter i øjeblikket. Det lykkedes ham at vinde Paris-Nice i denne sæson. Hans resultater og hans talent virker lovende, men vi skal ikke glemme, at der altid kan være overraskelser.

To slovenske topryttere, Tadej Pogacar og Primož Roglic, anses også for at være stærke kandidater til den gule trøje ifølge Tour de France-tips. Det samme er Chris Froome, der sigter efter sin femte Tour de France-titel.