Produktnyheder

Indretningstips til cykelentusiasten – Fra plakat til personlig stil og alt det praktiske

Er du indbegrebet af en såkaldt cykel-elsker, så kan det være du drømmer om at indrette boligen, således at din hobby også afspejles i den personlige stil. Cykelsporten dækker over forskellige kategorier, herunder MTB, banecykling, landevejscykling og mange flere. For cykelfans er denne sport den største hobby på samme niveau som dem, som elsker fodbold. Hvis du kan nikke genkendende til denne form for passion, så kan du med fordel læse med her.

Hvis hjemmet skal bære præg af kærligheden for cykelsporten, så er det bare med at komme i gang med det nye indretningsprojekt. For eksempel kan du overveje en flot plakat eller et par stykker, som afspejler sporten for eksempel. Du kan også overveje at lave et værelse i hjemmet, som kun er dedikeret til sporten og det har vi heldigvis mange gode tips til.

Find en plakat med en cykel på

Har du nogensinde overvejet hvor meget en plakat kan gøre på en ellers kedelig og bar væg? Plakater kan fås i mange varianter og man kan hænge dem op på mange sjove måder. Indenfor netop kategorien cykel, er det skam muligt at finde flotte plakater i flere størrelser. Ikke nok med, at de pynter på væggene, så afspejler det jo også din personlige hobby. For at gøre det lidt sjovere, kan du for eksempel vælge en plakat med en cykel, et kort og en plakat med natur. 

Er du til MTB så kan du jo sammensætte plakater, således at det minder dig om dine ture i skoven for eksempel. Der er rig mulighed for at bruge din kreativitet i denne sammenhæng, også så cykelsporten dominerer i forhold til indretningen med plakaterne. Sæt med fordel dine plakater asymmetrisk, for et mere spændende udtryk på væggen. Hvis ikke du er til cykel plakater kan du også overveje følgende: 

· Plakater med fotos

· Plakater med dyr

· Illustrationer

· Eventyrplakater

· Citatplakater

· Kunstplakater

Hæng din cykel op på væggen

Hvad siger mere om din kærlighed for cykelsporten end din helt egen cykel?  Dét du kan gøre er at lave et ophæng til din cykel og så placere den på væggen. Ikke nok med at det er enormt praktisk når du er færdig med at bruge cyklen, så ser det også smart ud. Det giver nemlig masser af personlighed til din bolig.

De kreative ideer til din cykel-indretning

Der findes faktisk et hav af kreative ideer derude til, hvordan du kan bruge en cykel til indretningen. Du kan for eksempel hænge en gammel og ubrugelig cykel op på væggen og så købe en stor ramme til at sætte udenom. Du kan også købe en vintage cykel, skille den ad og så hænge delene op som direkte pynt på væggen. 

En anden idé til et lys er blandt andet at købe en gulvlampe, som delvist er en del af en gammel cykel. Man kan såmænd også få et spisebord med en cykel under, som bordben. Der er et hav af sjove typer cykel-interiør på markedet, som du med fordel kan prøve at tjekke ud på nettet. Ellers kan du jo kaste dig ud i et spændende gør-det-selv projekt.