Internationalt landevej

Tour de France 2022 bliver en oplagt begivenhed til betting

Torsdag blev ruten til Tour de France 2022 præsenteret ved et stor event i Paris. Danmark var stort repræsenteret ved præsentationen både ved rytterne Jakob Fuglsang og Kasper Asgreen, men også ved Kronprins Frederik og en stor delegation fra de danske Tour-arrangører.

Dansk start
For Tour de France 2022, nr. 109 i rækken, skal starte med tre etaper i Danmark. En begivenhed der er oplagt at spille på, når odds på den gule førertrøje er sat på plads. Det store event skal indledes med en enkeltstart over 13 kilometer i centrum af København. En begivenhed der vil tiltrække mennesker fra hele verden, og uden tvivl vil blive en enorm folkefest. Der vil blive stor interesse i at oddse på hvem, der kan  komme hurtigst gennem de smalle gader i Danmarks hovedstad og efterfølgende iføre sig den gule førertrøje. De to øvrige etaper i Danmark skal køres fra Roskilde og over Storebælt og til Nyborg samt fra Vejle til Sønderborg på Als med Dybbelmølle som baggrund. Det bliver en spektakulær begivenhed for både sportsfans og for dem, der kan lide at odds.

Brosten i Nordfrankrig
Femte etape af næste års Tour bliver uden tvivl en af de mest underholdende og mest attraktive til at sætte penge på en mulig vinder. Der skal nemlig køres i Nordfrankrig i en del af de terræn, hvor der en gang om året køres Paris-Roubaix. Der er mål på etapen i berømte Arenberg, der normalt er stedet hvor Paris-Roubaix ofte bliver åbnet, og den første udskilning sker. Hvis du vil oddse på vinderen af denne etape, skal du helt sikkert pege en, der kan begå sig på de toppede sten.

Alpe d’Huez
Der venter nogle spændende bjergudfordringer til rytterne i Tour de France 2022, og de er en god iden at tjekke Odds på bjergkonkurrencen i det franske etapeløb. På tolvte etape er der mål på mytiske efter en dag, hvor også Col du Galibier skal passeres. En oplagt dag til at oddse på de små bjergryttere. 18. etape foregå i Pyrenæerne, og med mål på Hautacam kan det blive en meget afgørende dag, måske også hvor hvem der vinder bjergkonkurrencen. I alt byder Tour de France 2022 på 29 stigninger i enten kategori 2, 1 eller uden for kategori. Det er oplagt at satse din penge på at en bjergrytter kan vinde bjergkonkurrencen i Tour’en 222.

Klassisk finale i Paris
Som altid slutter Tour de France nr. 109 i Paris, og der er lagt op til et sprinteropgør på Champs Elysées den 24. juli. Det er etapen der ofte kaldes for sprinternes VM, og det er de hurtige typer, du skal oddse på den dag. Sprinteropgøre afgører oftest også hvem der bliver vinder af pointkonkurrencen og dermed den grønne pointtrøje. Efterfølgende kåres også vinderne af selve Tour’en, men også alle de andre indlagte konkurrencen, og du får afgjort om du har vundet på dine odds på Tour de France 2022.