Bane

To unge danskere godt med i italiensk parløb

Danskerne Anders Fynbo og Alexander Lander deltager i disse dage i det italienske 3 Sere Internazionale Citta Di Pordenone parløb, der blev indledt tirsdag aften.

20 par deltager heriblandt en række fuldtidsprofessionelle ryttere. Programmet tirsdag aften blev forsinket to timer grundet regn, og sluttede derfor sent. Danskerne blev nr. 8 i dagens pointløb og nr. 11 i den store jagt.

“Vi ligger fint til samlet, og sad godt med hele vejen. Udover regn var aftenen plaget af utroligt mange styrt, men banen er også dårlig, og så har italienere svært ved at køre parløb, så det er rimelig farligt til tider”, forklarede Anders Fynbo efter programmet tirsdag aften. “Stemningen er god, og vi bliver behandlet langt over det forventede af løbsledelsen. Stor stor professionalisme hernede”.

Onsdag aften skal der køres omgang på tid, udskilningsløb, pointløb og 80 omgange parløb. “Vi er rigtig godt kørende og i god form, så vi skal nok få arbejdet os endnu længere frem i den samlede stilling”, sluttede Anders Fynbo tirsdag aften.