Bane

Gratis cykelløb for alle børn i Ballerup Super Arena

Som følge af den enorme succes i 2018 og 2019 afholder cykelklubben DBC igen i 2020 Medaljeløb for de børn og unge, der ønsker en introduktion til cykelsporten.

Dette sker den 2. september. Start og mål for løbet er på inderkredsen i Ballerup Super Arena. Der skal køres på en ca. 850 meter lang rundstrækning. Alle børn mellem 7 og 18 år kan deltage. Og det er gratis. Der køres i klasser fra U19 til U17.

Og man behøver endda ikke have en racercykel for at deltage. Mange kører på en normal cykel. Dog er det påkrævet at alle kører med cykelhjelm.

“Løbet er tænkt som en mulighed for introduktion til cykelsporten. Vi håber mange børn vil komme og få en smagsprøve på, hvad det vil sige at være cykelrytter. Der venter under alle omstændigheder en super god oplevelse for alle deltagere”, forklarer DBCs formand Bjarne Kratholm. “Og så er der medaljer til alle deltagere”.

DBC, der har hjemme i Ballerup Super Arena, er verdens ældste og Danmarks største cykelklub. Og så har klubben en fantastisk velfungerende ungdomsafdeling, der hele tiden sender nye talenter videre i systemet.

Læs alt om tilmelding og andet praktisk omkring DBCs Medaljeløb på nedenstående link.