Bane

Team Irland med i 100 km parløb i Ballerup

Feltet til det spektakulære parløb over 100 km ved Nytårsstævnet i Ballerup Super Arena den 29. december tegner til at blive uhyggeligt stærkt. Tidligere har arrangørerne kunne offentliggøre at den hollandske Paris-Roubaix vinder Niki Terpstra kører sammen med Michael Mørkøv samt at de tidligere europamestre i parløb, Andreas Graf/Andreas Müller er med.

På startlisten er også det super stærke irske par Felix English/Marc Potts. To ryttere der flere gange har bevidst at de kan begå sig på højeste niveau ved internationale mesterskaber.

Felix English har i 2017 blandt andet vundet World Cup afdelingen i Los Angeles, og er blevet nr. to i afdelingen i Cali, efter danskerne Casper Folach/Niklas Larsen. Dette sammen med Mark Downey.

Marc Potts er i denne sæson blandt andet noteret for en fjerdeplads ved EM i scratch og en femteplads i scratch ved World Cup’en i polske Pruskow.

“Der sker noget i irsk banecykling. De har virkelig fået et par stærke baneryttere, så det bliver super spændende at se dem til Nytårsstævnet”, lyder det fra DBCs eventansvarlige Jimmi Madsen.

Husk at du kan købe din billet til Nytårsstævnet via www.bikenrun.dk.