Bane

Super stærkt polsk par kommer til Ballerup

100 km parløbet ved DBCs (Dansk Bicycle Club) store nytårsstævne den 29. december bliver ekstremt stærkt besat. Tidligere er det offentliggjort, at Paris-Roubaix-vinder fra 2014, hollandske Niki Terpstra, kører i par med Michael Mørkøv samt at østrigerne Andreas Graf/Andreas Müller og irerne Felix English/Marc Potts er på startlisten.

Trisdag er det desuden offentliggjort, at også det super stærke polske par, Daniel Staniszewski og Wojciech Pszczolarski deltager. Og det polske par vil uden tvivl være blandt favoritterne i det spektakulære parløb.

Det polske par blev nr. tre ved EM i parløb i Berlin tidligere på sæsonen, kun slået af franske Florian Maitre/Benjamin Thomas og danske Niklas Larsen/Casper Pedersen. Ved World Cup afdelingen i Manchester i november blev det også til bronze for det polske par, igen kun slået af et dansk par (Casper Folsach/Niklas Larsen) samt de franske verdensmestre.Benjamin Thomas og Morgan Kneisky.

Wojciech Pszczolarski er desuden europamester i pointløb fra 2015, og vandt VM-bronze i disciplinen ved årets VM i Hong Kong. Daniel Staniszewski  er et kæmpe talent. Som U19-rytter er han blevet europamester i forfølgelsesløb i 2015 og samme år vundet VM-sølv i disciplinen. I 2016 blev det til blandt andet sølv i parløb ved U23 EM.

DBC vil i de kommende dage offentliggøre flere navne på stærke ryttere, der skal deltage i 100 km parløbet.

Du kan købe din billet til det store Nytårsstævne via www.bikeNrun.dk.