Produktnyheder

Succesfuld cykelmesse flytter til næste år

I weekenden besøgte mere end 10.000 glade cykelentusiaster Øksnehallen, da Copenhagen Bike Show blev afholdt for syvende gang. Messen har for alvor bidt sig fast, som den klart førende i Skandinavien.

Den smukke, rustikke bygning i Kødbyen på Vesterbro dannede en fantastisk ramme, da mere end 80 udstillere – med tilsammen over 120 brands fra ind- og udland – viste det nyeste indenfor race, mtb, gravel, el- børne- og ladcykler.

”Stemningen er helt i top, og alle er meget begejstrede,” fortalte Christian Ritter, der er arrangøren bag messen.

Messen i år var kendetegnet ved deltagelse af flere udenlandske giganter som Gazelle, Hartje Ebsen, Batavus m.fl. og det var tydeligt, at store ressourcer var blevet brugt på at bygge nogle virkeligt imponerende stande.

”Vi har haft udsolgt af stande siden starten af januar, hvilket vi aldrig har oplevet før. Af samme grund har vi et tætpakket Walk & Talk område, som egentligt er tænkt til arrangører af motionscykelløb eller start-ups, men som i år også er befolket af udstillere, der ønskede en stand.”

Netop manglen på plads er én af årsagerne til, at Copenhagen Bike Show flytter ud af Øksnehallen, når messen afholdes i 2024.

”Vi har været glade for at være i Øksnehallen siden 2018, men må erkende at rammerne er blevet for små, og vi er kede af at skulle begrænse antallet af udstillere. I år havde vi gjort plads til en stor testbane inde i Øksnehallen, da det er super vigtigt for de besøgende, at de kan prøvekøre de mange forskellige typer af cykler. Men den tager meget plads, og det går jo fra det område som der ellers kunne være udstillere på.”

Næste år flytter messen derfor tilbage til Lokomotivværkstedet, hvor det hele startede i 2015. 

”Det er et kærligt gensyn, da vi havde nogle gode år i Lokomotivværkstedet fra 2015 – 2017. Men dengang havde vi svært ved at fylde de 10.000 m2 helt op, så det virkede lidt tomt i hjørnerne. Det kommer med garanti ikke til at ske næste år, da så godt som alle udstillerne fra i år allerede har gentegnet, og flere fra ventelisten til en stand i år nu kan være med.”, slutter Christian Ritter.