Dansk LandevejTopartikler

Stort gadeløb i centrum af Lyngby den 1. juni

Det bliver med TV2-kommentator Chris Anker Sørensen ved mikrofonen, når Lyngby Cycle Club den 1. juni fejrer 100 års jubilæum med et stort gadeløb.

Med start og mål på Lyngby Hovedgade præcist i centrum af Kongens Lyngby er der lagt op til stor byfest, når Lyngby CC den 1. juni fejrer cykelklubbens 100 års jubilæum med et stort anlagt cykelløb for både eliten, børn og motionister.

“Vi vil skabe en cykelfest med masser af profiler til start, forhåbentlig masser af tilskuere, en farverig reklamekaravane og bare generelt en fest for hele Lyngby. Cykelsporten er i centrum, men vi vil samle hele Lyngby på dagen”, forklarer Lars Michaelsen, der til daglig er sportsdirektør på Jakob Fuglsangs Astana team, men som tidligere Lyngby CC-rytter, er udvalgt til at stå i spidsen for det store arrangement. “Jeg håber at kunne samle hele Lyngby til en dag med positiv stemning og følelsen af lokalt sammenhold. Men naturligvis er også folk, der ikke bor i Lyngby mere end velkomne til at deltage i både cykelløbet og festen”.

På dagen vil der være cykelløb for børn, motionsløb samt naturligvis et eliteløb med professionelle profiler til start. “Alle har mulighed for at deltage, og dermed få en super oplevelse ved at køre cykelløb midt i Kongens Lyngby på en afspærret rute. Og så er det bare om at tage familien med til byfest”, uddyber Lars Michaelsen, der også arbejder på at få en lang række tidligere professionelle cykelryttere til start i motionsløbet samt en række kendte navne i elitefeltet. “Vi håber snarest at kunne offentliggøre navnene på en række profiler, der kan trække publikum til Lyngby”.

Løbene skal køres på en 3,5 km lang rundstrækning midt i Lyngby. Ruten til løbet kan ses på https://ridewithgps.com/routes/29394726

Børnene skal køre i to alderklasser, 9-11 år og 12-14 år, der skal køre henholdsvis en og to omgange på rundstrækningen. Det er gratis for børn at deltage, og alle der tilmelder sig på forhånd, får desuden en Goodie-bag fra Meny i Lyngby. Licensryttere kan ikke deltage, da formålet er at tiltrække nye børn til cykelsporten. Tilmelding på børneløbet på email Info@lyngbycc.dk. Husk at angive navn og fødselsdato.

Tilmeldingen til løbet for eliten og motionister foregår via https://www.cyklingdanmark.dk/tilmelding/