Bane

Stærke østrigere kører igen med trofast sponsor i årets 6-dagesløb

De østrigske europamestre fra 2014, Andreas Müller/Andreas Graf, har i en del år været en fast, og markant, del af det københavnske 6-dagesløb. Det er de også, når det 56. københavnske Bilka 6-dagesløb afvikles den 1. til 6. februar.

For de faste gæster til det københavnske 6-dagesløb er østrigerne i par nr. 3, de to gange Andreas, med efternavnene Müller og Graf, en naturlig og vigtig del af løbet. Parret har kørt sammen i Ballerup Super Arena siden 2013, og har blandt andet opnået en tredjeplads i 2016 og en fjerdeplads sidste år. De to østrigere er generelt en fast del af den internationale baneelite med rigtig mange topplaceringer i 6-dagesløb, flere internationale medaljer i forskellige discipliner samt et europamesterskabet i parløb i 2014 som de bedste resultater.

Det stærke østrigske par præsenteres igen i det 56. københavnske Bilka 6-dagesløb af vognmandsforretningen P.O. Nielsen, der har været en del af det københavnske 6-dagesløb siden 2010, og altså er med for niende gang. Det er i 2018 femte gang, at P.O. Nielsen er sponsor for parret Graf/Müller.

“6-dagesløbet er en fest for os hvert år. Det er en super platform for os til at opnå synlighed for vores virksomhed, til at give vores kunder gode oplevelser, men også til at netværke. Vi glæder os rigtigt meget til igen at være sponsor for Graf og Müller. De leverer altid varen, er meget synlige, og er altid klar til at tage sig af vores gæster”, forklarer Peter O. Nielsen, ejer af P.O.Nielsen.

Bilka 6-dagesløb fra den 1. til 6. februar er det 56. i København og det 15. i Ballerup Super Arena. Billetsalget foregår via BT Shop.