Bane

Stærk og underholdende amerikaner vender tilbage til Ballerup

Amerikanske Daniel Holloway er en cykelrytter med garant for underholdning og flot cykelløb. Det får han lov til igen at vise, når der den 1. til 6. februar afvikles Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena.

Par nr. 13 i Bilka 6-dagesløbet 2018 præsenteres af AX World, og består af tyske Hans Pirius og amerikanske Daniel Holloway. To velkendte ryttere for det trofaste publikum til Bilka 6-dagesløb i Ballerup.

Daniel Holloway er kendt som manden, der dirigerer de stemningsfyldte Ballostrada-spurter, og generelt leverer masser af underholdning til publikum i Danmarks største cykelvelodrom. Amerikaneren har ofte optrådt i forskellige udklædninger på de skrå brædder, men kan også levere cykelløb på højt niveau.

Sidstnævnte viste han blandt andet i Bilka 6-dagesløbet i 2016, hvor det blev til en imponerende fjerdeplads sammen med sin danske navnebror Daniel Hartvig. De to fik kælenavnet Daniel-Power, og kørte blandt andet nogle rigtig flotte tidskørsler. I alt fem gange tidligere har Holloway deltaget i Ballerup.

Hans Pirius har fire gange tidligere kørt i Ballerup med landsmand Sebastian Wotschke. De to har blandt andet opnået en femteplads i 2016. Men i øvrigt også imponeret ved blandt andet at blive nr. 4 i et UCI parløb i Ballerup i 2014. I 2017 er Pirius blandt andet blevet nr. 3 i de tyske parløbsmesterskaber med Stefan Schäfer.

Bilka 6-dagesløbet 2018 skal afvikles den 1. til 6. februar. Billetsalget foregår via BT Shop.