Bane

Spinkel australsk føring i London efter to døgn. Dansk jagtsejr

Efter to døgn af 6-dagesløbet i London er det australske Cameron Meyer og Callum Scotson, der er i front. Parret er noteret for 148 point, og er sammen med hollænderne Yoeri Havik/Roy Pieters en omgang foran de øvrige toppar. Hollænderne er noteret for 144 point. Nr. tre er de forsvarende vindere, Kenny De Ketele/Moreno De Pauw med 168 point, men altså en omgang efter.

Føringen i løbet blev sikret for australienerne ved i onsdagens sidste jagt, hvor de sammen med Havik/Pieters erobrede en omgang. Hollænderne vandt jagten.

Danskerne Niklas Larsen/Casper Folsach vandt imponerende den første jagt onsdag, og er placeret som nr. syv i den samlede stilling. Danskerne er to omgange efter og noteret for 127 point. Onsdag blev det deusuden til en andenplads i et Derny heat for Niklas Larsen. Casper Pedersen/Marc Hester er nr. 9, også to omgange efter og med 100 point. Pedersen/Hester satte onsdag hurtigst tid i disciplinen over to omgange (500 meter).

I U21 Cup’en er det rent danske par, Anders Fynbo/Arne Birkemose nr. fire, mens Martin Mollerup og hans britiske makker er nr. fem. U21 løbet afsluttes torsdag