Internationalt landevejTopartikler

Spil nu. Fantasy Cycling 2024. Garanteret præmiepulje på 44.750 kr!

2023 var et uforglemmeligt cykelår med højdepunkter som Mathieu van der Poels sejre i Milano-Sanremo, Paris-Roubaix og VM i Glasgow samt det store opgør i Tour de France mellem Jonas Vingegaard og Tadej Pogačar. Nu er det tid ti 2024 og nye cykeloplevelser.

CyclingWorld-samarbejdspartner Zweeler tilbyder også Fantasy Cycling 2024. Altså du kan opnå ekstra spænding og udnytte din cykelviden til at tjene penge. Der findes forskellige spilmulighed, så du kan finde den form, der passer bedst til dig. Du skal blot sætte dit hold af favoritryttere.

Klik her for at gå direkte til Fantasy Cycling 2024. Garanteret præmiepulje er på kr. 44.750 kr.  Førstepræmien er 7.500 kr.

Hvorfor spille Fantasy Cycling?

  • Dit engagement i cykelsporten vil stige. Det er ikke kun en rytter, men 25 ryttere du skal udvælge og som du kan følge tæt og holde med
  • For blot 75 kr vil du få mange timers ekstra underholdning før starten på løbet og endnu flere timers underholdning gennem hele cykelsæsonen
  • Hvis du slår de andre spillere (der er 161 præmier i det samlede klassement), kan du vinde gode pengepræmier (Førstepræmien er min. 7.500!kr)

Klik her for gå direkte til registering.