Dansk Landevej

Søren Vosgerau skifter til Riwal Cycling team

Talentfulde Søren Vosgerau skifter til Riwal Cycling team. 21-årige Vosgerau har i 2021 kørt for Team Sparekassen Vendsyssel. og vandt blandt andet sølv ved U23 DM.

“Ambitionen er at løfte mit niveau yderligere. Jeg har bevist, at jeg kan køre med i toppen herhjemme, så jeg glæder mig til at vise, at jeg også kan gøre det i UCI-løb – for det tror jeg virkelig på, at jeg kan. Riwal Cycling Team’s kørestil passer perfekt til min måde at køre på. Jeg vil angribe cykelløbene, så man er på forkant – og det er sådan, jeg har oplevet Riwal Cycling Team i år,” siger Søren Vosgerau, der i 2021 har tilføjet to sejre og en masse topresultater til sine palmares.

Sportslig ansvarlig for Riwal Cycling Team i 2022, Sebastian Andersen, har længe haft et godt øje til Søren Vosgerau og efter en mindre gennembrudssæson i 2021, så tror han på, at den stærke rytter kan forbedre sig yderligere.

“Søren har jeg holdt øje med i en del år. I sin første sæson som senior tog han sin første A-sejr, så Søren har vist sig konstant stærk igennem mange år, og i år har han virkelig fået hul på bylden, hvor han har været toneangivende i den danske A-klasse i størstedelen af løbene,” siger Sebastian Andersen.

“Han skal ud og prøve sit talent af og vise, at han også godt kan præstere på et andet niveau end det danske. Søren er bare bundstærk. Han vinder ikke en massespurt, men han kan køre dem skeløjede ude i terrænet,” siger Sebastian Andensen om den 21-årige rytter.