6-dagesløbBallerup Super ArenaBaneTopartikler

Søn af tidligere 6-dagesstjerne med i Bilka 6-dagesløbet

Søn af tidligere 6-dagesstjerne Kim G. Svendsen og tidligere olympiske deltager og mange gange dansk og nordisk mester, Hanne Malmberg, Matias G. Malmberg, får nu sin debut som professionel 6-dagesrytter.

Tidligere er det offentliggjort, at 18-årige Oliver Wulff Frederiksen får sin debut i det professionelle 6-dagesfelt i de kommende løb i henholdsvis Bremen og København. Nu er det på plads, at jævnaldrende Matias Malmberg også får chancen i de to 6-dagesløb.

Matias Malmberg er søn af Kim G. Svendsen, der flere gange har kørt som Par nr. 7 i det københavnske 6-dagesløb i Forum, og har allerede nu selv bevist sit store potientiale. Ud over flere gange at været en del af det danske banelandshold er Matias Malmberg også noteret for blandt andet U19 VM bronze i parløb og en tredjeplads i U23 6-dagesløbet i Gent med Oliver Wulff Frederiksen i 2018 samt en række sejre i parløb på hjemmebane i Ballerup og flere danske U19-mesterskaber.

“At komme til at køre med i det professionelle 6-dagesfelt er en drøm, der går i opfyldelse for mig. Der er en fantastisk stemning i Bilka 6-dagesløbet, og jeg glæder mig helt vildt til at være en del af det. Jeg håber at kunne markere mig på den ene eller anden måde i løbet, men er også bevidst om, at jeg primært er med for at lære”, forklarer Matias Malmberg.

Det er endnu ikke på plads hvem, der bliver makker til Matias Malmberg i Bilka 6-dagesløbet.

Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 31. januar til 5. februar. I den kommende tid vil rytterne til Bilka 6-dagesløbet blive præsenteret. Husk at billetter kan købes via Sweetdeal.dk. Læs meget mere om løbet på www.6dagesløb.dk.

Husk at få opdateret din viden om 6-dagesløb. Bestil den nye bog, 6-dagesløb, her.

Foto: Jesper Skovbølle