Dansk Landevej

Snart tid til Randers Bike Week

Randers Bike Week er et 4 dages etapeløb, som første gang blev afholdt tilbage i 2012. Det kører nu på sjette år, og bliver i år kørt i dagene fra den 3. til den 6. august 2017.

I år tager løbet igen et skridt opad, og det ser blandt andet ud til at blive den stærkeste A-klasse nogensinde, da flere af holdene der skal køre PostNord Danmark Rundt, har meldt deres ankomst. Herunder team ColoQuick-CULT, Riwal Platform Cycling Team.

Men Randers Bike Week er selvfølgelig ikke kun for A-klassen. Det er for alle klasser! Randers Bike Week går op i, at sikkerheden er helt i top. Det betyder, at ruterne er lukket for trafik, hvilket gør, at alle etaperne kan afvikles uden, at man skal bekymre sig om andet end sine konkurrenter.

Udover de lukkede ruter, er der masser af fine præmier at køre om. Både på de enkelte etaper og i det samlede klassement.

I løbet af de 4 dage i Randers, uddeles der hver dag, både gule- og prikkede trøjer, hvilket løber op i 100 førertrøjer i alt! Det skal selvfølgelig fejres med masser af champagnesprøjt på podiet, og der uddeles derfor store Magnum champagneflasker, til alle de glade vindere!

I de mindste børneklasser, altså i U11 og U13 klassen, er alle vindere! Her kommer alle hjem fra Randers med en pokal.

Tilmeldingsfristen til Randers Bike Week er den 27. juli.