Produktnyheder

Skal cykel-webshoppen vækste? Prøv affiliate marketing!

Er du endt på denne side for at læse lidt nyheder om cykelsportsverdenen? Men ejer du samtidig en cykel-webshop? Så er denne artikel måske interessant for dig. Alle, som ejer en webshop af den ene eller anden art, er interesseret i at skabe vækst. Og det kan være svært, specielt når det hele foregår online! Internettet og online markedsføring kan være svært at hitte hoved og hale i. 

Hvis du endnu ikke har hørt om affiliate marketing og derfor heller ikke ved, hvordan dine muligheder for at vækste med affiliate marketing ser ud, kan du hurtigt læse med her. Vi vil nemlig fortælle dig lidt om affiliate marketing og introducere dig for mange af de fordele, som affiliate marketing bringer med sig. 

Introduktion til affiliate marketing

For en webshop handler affiliate marketing om, at andre hjemmesider henviser til webshoppen. Når der forekommer et køb baseret på henvisningen fra en anden hjemmeside, bliver den anden hjemmeside betalt en procentdel af den pris, som kunden har betalt for pågældende produkt. 

Derfor er det vigtigt, at man som ejer af webshoppen er klar over, at man skal dele overskuddet. Dog kan det hurtigt betale sig, idet man når ud til en meget bredere målgruppe ved brugen af affiliate marketing på denne måde. 

Affiliate marketing er efterhånden faktisk blevet så populært, at online virksomheder udspringer af denne tendens. v.partners cpa er et eksempel på dette! Denne affiliate marketingvirksomhed samarbejder med en hel masse andre brands, som alle gør brug af v.partners affiliate løsninger. Du kan også få professionel hjælp her, når du skal i gang. 

Fordele ved affiliate marketing 

Årsagen til at man når ud til en bredere målgruppe via affiliate marketing er – som nævnt før – fordi at webshoppen er repræsenteret oftere på internettet. Selvom den enkelte webshop måske har en god placering på internettet, bliver webshoppen også repræsenteret via affiliate hjemmesiden, som unægteligt også har en god placering på internettet. 

Når webshoppen er repræsenteret oftere på internettet, er der også større chance for at blive opdaget af kunderne. Når flere kunder køber produkter via webshoppen, stiger salget. 

Mange kan måske være bekymret for den procentdel, som de skal betale ved et salg til affiliate siden. Dog betaler de fleste en meget lav procentdel, hvilket ikke betyder meget i sidste ende – idet salget ofte stiger meget, når der bliver gjort brug af affiliate marketing. 

Mange virksomheder laver deres egne programmer, aftaler og lignende, når der skal aftales, hvordan affiliate siderne skal betales mv. Eksempelvis har v.partners mange samarbejdspartnere, og du og din webshop behøver ikke nødvendigvis at have den samme samarbejdsaftale, som den man eksempelvis ser ved vulkan bet affiliate program