Internationalt landevej

Se her Cavendish vinde sin 31. Tour de France etape

Britiske Mark Cavendish vandt tirsdag, på årets fjerde etape, karrierens 31. Tour de France etapesejr. Briten er dermed kommet et skridt nærmere Eddy Merckx’ rekord på 34 etapesejre i det franske etapeløb. Det er fem år siden Cavendish sidse vandt en etape i Tour’en.

Sejren blev vundet i en massespurt efter at Lotto Soudals Brent Van Moer blev hentet få hundrede meter før mål. Danskerne Kasper Asgreen og Michael Mørkøv spillede store roller i at hjælpe deres Deceuninck Quick Step holdkammerat frem til sejr.

“Jeg er i cock og endnu mere end, da jeg blev udtaget til Tour’en i år. Bare at være her er specielt, da jeg aldrig troede jeg ville komme tilbage til dette smukke løb, som jeg elsker så meget. Jeg tror ikke på det. Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Så mange mennesker troede ikke på mig, men disse gutter gjorde og fortsatte med at gøre det”, forklarede Mark Cavendish efterfølgende og understregede hvor specielt det er at få hjælp af verdensmesteren, der ovenikøbet kører i den grønne pointtrøje.

Se sammendrag af etapen i nedenstående: