Produktnyheder

Sådan øger du chancerne for at vinde på sportsbetting i det lange løb

Det bedste ved sportsbetting er naturligvis at vinde, og det er trods alt en af hovedårsagerne til, at folk overhovedet begynder at bette – udover det faktum at det naturligvis også er sjovt. At vinde er dog hverken let, især ikke i det lange løb, og det er heller ikke på nogen måde sikkert og garanteret for spillere, der følger specifikke, lovende og højpotentielle bettingstrategier. Når folk opretter en konto på de bedste betting sider, så er det selvfølgelig fordi de ønsker at optimere chancerne for at vinde. Men det er ikke altid muligt, medmindre de sørger for at få visse ting på plads, som vil forbedre sandsynligheden betydeligt for at tjene penge i det lange løb.

Udnyt forskellene i oddsene: arbitrage væddemål

Som udgangspunkt kan markedets mange forskellige betting sidergodt være uenige i deres chancefordelinger af diverse sportsbegivenheder. Og det udmønter sig således i oddsforskelle på enkeltstående sportsbegivenheder. Hvis du bruger den rette tid og koncentration, vil du højst sandsynligt kunne finde op til flere forskellige oddsforskelle ved at gennemgå og sammenligne de respektive bookmakeres odds. Sådanne forskelle er værdifulde for spillere, og de bør helt sikkert udnyttes til deres fordel.

At spotte uoverensstemmelser mellem bookmakernes odds og bruge dem til at tjene penge er en proces, der kaldes arbitrage betting (eller nogle gange bare arbing). Spillere, der implementerer arbitrage-væddemål (også kendt som ‘sure betting’), laver i bund og grund risikofrie indsatser, som garanterer overskud uanset resultatet. I praksis betyder det, at spillerne placerer proportionelle væddemål på alle mulige udfald af en begivenhed, hvor der er forskel på de odds, der tilbydes af eksempelvis de bedste betting sider i Danmark sammenlignet med nogle af de mest populære betting sider uden dansk licens på det internationale spillemarked. Uanset resultatet vil spillerne her stadig tjene penge. I arbitrage-væddemål forsøger spillerne derfor at finde den værdi, der ligger i de forskellige odds for den samme begivenhed, og fange denne værdi ved at satse de passende beløb proportionalt på de mulige resultater.

Bevar kontrollen

Som spiller er det super vigtigt at holde hovedet koldt og holde sig til sin plan. Alt for mange begynder at panikke, hvis en serie af tab indtræffer. Begynder man at lade følelserne overtage, så vil man utvivlsomt tabe i det lange løb. Det handler om at følge sin overordnede betting-plan nøje og stole på, at den giver overskud i det lange løb. En serie af tab skal tages med ophøjet ro, og man skal fortsætte samme spiltempo og med samme indsatser som før. Man kan med fordel lægge et budget for sit spil, før man går i gang og lave en aftale med sig selv om, at man stopper, hvis denne bankroll tabes. 

Spil med hjernen, ikke med hjertet

Sportsbetting er et område, hvor det virkelig kan betale sig at være rationel. Spillere, der udelukkende træffer beslutninger baseret på deres følelser, vil med stor sandsynlighed se deres konti blive mindre og mindre i det lange løb. Det skyldes, at følelser er dårlige rådgivere indenfor betting. Mens vi alt for ofte hører sætninger som “stol på din intuition” og “gå efter, hvad dit hjerte siger”, skal der i bettingverdenen være en langt mere rationel tilgang til at træffe valg. Væddemål skal aldrig være påvirket af følelsesmæssige faktorer af den ene eller den anden art. Det vil sige, at man skal holde sig fra eksempelvis at spille på sit yndlingshold i Superligaen, især når oddsene stinker og det nærmest vil give mening at spille imod sit hold. Selvfølgelig kan vi altid støtte vores favoritklubber, men hvis målet er langsigtet profit fra sportsbetting, så er vi nødt til at forholde os mere distancerede og rationelle i vores beslutninger.