6-dagesløbBaneTopartikler

Ryttere til Bilka 6-dagesløbet viste storform i Berlin

6-dagesløbet i Berlin, der sluttede tirsdag, blev et bevis på at feltet til det kommende Bilka 6-dagesløb er super stærkt. Otte af de ti ryttere, der sluttede i top-5 i Berlin er på startlisten i Ballerup torsdag.

Verdensmesterne Roger Kluge og Theo Reinhardt sejrede i den tyske hovedstad. Fra torsdag kører Reinhardt i par nr. 9 i Ballerup med Marc Hester, der i øvrigt har haft en fantastisk januar. Hester blev sammen med Jesper Mørkøv nr. to i Berlin. Andenpladsen er den tredje i træk i et 6-dagesløb for Hester, der blev nr. to i Rotterdams 6-dagesløb med Lasse Norman og nr. to i Bremens 6-dagesløb med netop Theo Reinhardt.

Jesper Mørkøv kører i øvrigt i Ballerup med tyske Christian Grasmann i par nr. 14.

På tredjepladsen i Berlin endte østrigerne Andreas Graf/Andreas Müeller. De to kører i Ballerup som par nr. 3. Hollandske Win Stroetinga og belgiske Robbie Ghys blev nr. fire i Berlin. I det københavnske 6-dagesløb skal Stroetinga køre i par nr. 1 med sin normale makker Yoeri Havik, og de to er at regne blandt de absolut største favoritter i løbet, der indledes torsdag.

Femtepladsen i Berlin blev besat af polakkerne Daniel Staniszewski/Wojcieh Pszczolarski. De to stiller til start som par nr. 12 i Bilka 6-dagesløbet og kan blive løbets største overraskelse.

Man kan kun glæde sig til Bilka 6-dagesløbet 2019.

Bilka 6-dagesløbet 2019 skal afvikles den 31. januar til 5. februar. Billetsalget er godt i gang via Sweetdeal.dk.

Husk at få opdateret din viden om 6-dagesløb. Bestil den nye bog, 6-dagesløb, her.