Dansk Landevej

PostNord Danmark Rundt 2021 præsenteret

Onsdag har Danmarks Cykle Union præsenteret PostNord Danmark Rundt 2021. Den 30. udgave af løbet, der skal køres den 10. til 14. august.

Etaperne, PostNord Danmark Rundt 2021
10. august, 1. etape, Struer-Esbjerg, 176 km
11. august, 2. etape, Ribe-Sønderborg, 183 km
12. august, 3. etape, Tønder-Vejle, 219 km
13. august, 4. etape, Holbæk-Kalundborg, 190 km
14. august, 5. etape, Frederiksberg (enkeltstart), 10,8 km
Ialt 780 km.

Der er stor mulighed for massespurt i Esbjerg, i Sønderborg skal der køres på næste års Tour de France rute,  det er første gang Tønder er værtsby, i Vejle er afslutningen på den klassiske hårde rundstrækning og i Kalundborg skal afsluttes på en overraskende hård rundstrækning.

20 teams skal deltage i løbet. Heriblandt hele seks teams fra World Tour’en. De seks er Deceuninck-Quick Step, Lotto Soudal, Trek Segafredo, Jumbo Visma, Team Qhubeka Assos og Team DSM.

De fire danske kontinentalhold, Riwal, Coloquick, Carl Ras-Restaurant Suri og BHS-PL Beton Bornholm, deltager, hvilket også PostNord landsholdet, som traditionen byder, også gør. Desuden deltager det polske kontinental team Mazowsze Serce Polski samt fra Pro Tour’en Novo Nordisk, Team Rally, Sport Vlaanderen, Bardiani CFS, Vini Zabú KTM, Team Bingoal WB, Uno-X og Alpecin Fenix.

140 ryttere forventes i alt til start.

”Der er lagt op til et brag af et løb, hvilket bekræftes af at så mange stærke hold har ønsket at deltage i dette års udgave PostNord Danmark Rundt. Det bliver et virkelig flot felt, når de 140 ryttere begiver sig ud i det danske landskab. Med deltagelsen af alle 4 danske continentalhold, PostNord landsholdet og det historisk store antal danske ryttere på World Tour holdene, så er vi sikret et felt fyldt med danske talenter og stjerner. Dette krydret med alle de dygtige udenlandske World Tour- og ProTeamsryttere, sikrer et cykelløb på allerhøjste niveau på de 5 etaper’, udtaler PostNord Danmark Rundts projektchef Frank Hyldgaard, 

Husk at du kan købe bogen om de første 25. udgaver af løbet til blot kr. 100,- på dette link.