Cyklecross

Officiel Facebook og webside lanceret for dansk World Cup og VM i cyklecross

Den første af to store internationale cyklecross events på fynsk grund er lige om hjørnet. Til World Cup løbet den 19. november og VM i februar 2019 samles verdenseliten i Bogense, og der er garanteret drama og intens fight på den hurtige og tekniske rute ved det lækre havnemiljø i Bogense.

En ny Facebook og webside er i denne uge lanceret under titlen crossdenmark.dk og samler al nødvendig information om både World Cup løbet i år og VM i cyklecross i 2019. Formand for den lokale organisationskomite og direktør i Nordfyns Erhverv og Turisme, Per Olesen, udtaler: “Vi er utroligt glade for at vi sammen med vores partnere Sport Event Fyn, Sport Event Denmark og Danmarks Cykle Union nu kan fortælle mere om planerne for de to store cyklecross begivenheder i Bogense. Vi har fået mange henvendelser om mesterskaberne, og det er nu muligt for både danske og internationale tilskuere at finde informationer om ruten, programmet, frivillig-tilmelding samt generel information om oplevelser og overnatning på Fyn.

Flere nyheder og billetsalg på vej
Der er god grund til at holde et vågent øje med siderne, der løbende bliver opdateret frem mod World Cup i november og VM i februar 2019. I nær fremtid løftes sløret for flere interessante nyheder og ikke mindst starter billetsalget til World Cup allerede den 8. september.

Mangler du særlig information på siderne, er du meget velkommen til at sende en mail til info@crossdenmark.dk med forslag til ændringer. Vi tager imod alle henvendelser.

World Cup i cyklecross afvikles som en forsmag på VM i cyklecross i 2019. Begge mesterskaber afvikles i et samarbejde mellem VisitNordfyn, Sport Event Fyn, Sport Event Denmark og Danmarks Cykle Union.

Besøg www.crossdenmark.dk og bliv klogere på mesterskaberne allerede nu!