Dansk Landevej

Nyt talentteam får DBC Ballerup som moderklub

Fra 2023 ser U23 talentholdet Team Give Steel – 2M Cycling Elite’ dagens lys. Teamet ejes og drives af Martin Flindt Møller, og skal have verdens ældste cykelklub DBC Ballerup som moderklub.

“Vi har store ambitioner med vores landevejsafdeling og vores talentudvikling generelt.  Og til dette passer Team Give Steel – 2M Cycling Elite perfekt ind som en del af fødekæden for de unge talenter. Vi ser virkelig frem til samarbejdet”, lyder fra det DBC Ballerups formand Bjarne Kratholm.

“Vi ser DBC Ballerup som en magtfaktor i dansk cykelsport og som en fantastisk moderklub at få i ryggen. Jeg er sikker på at samarbejdet bliver gavnligt for begge parter og også for dansk cykelsport generelt. Vi glæder os”, udtaler teamejer og sportsdirektør Martin Flindt Møller, der i den nærmeste fremtid vil præsentere de første ryttere på teamet. “Det er en gammel drøm for mig, at jeg nu kan skrive teamejer på mit CV. Jeg skal som ejer og sportsdirektør sammen med andre rigtig kompetente mennesker, udvikle teamet og rytterne. Det er vigtigt for mig, at Team Give Steel – 2M Cycling Elite er et udviklingshold. Jeg elsker at kunne arbejde med at udvikle rytterne og se dem udfolde deres potentiale. Det er sjovt, og jeg elsker også at arbejde med gode mennesker, og det er der i dette projekt”, uddyber Martin Flindt Møller videre.

Hovedsponsorerne bag teamet er virksomhederne Give Steel A/S og Faxe-Orup El-Installation A/S. Formået med teamet er talentudvikling og at markere sig i både danske og udenlandske cykelløb.

DBC Ballerup er verdens ældste cykelklub og har hjemme i Ballerup Super Arena.