Dansk Landevej

PostNord og Danmarks Cykle Union forlænger samarbejde

Siden 1994 har PostNord, dog under tidligere navne, været hovedsponsor for Danmarks Cykle Union. Gennem årene har det udviklet sig til et stærkt og synligt samarbejde og med forlængelse af det nuværende hovedsponsorat, er det således to stærke partnere, der nu bekræfter det fortsatte partnerskab, til stor gavn for den fortsatte udvikling af dansk cykelsport.
 
Hovedsponsoratet er forlænget til og med 2024 og det er en stolt Henrik Jess Jensen, formand for Danmarks Cykle Union, der kunne sætte sin underskrift på kontrakten. Henrik Jess Jensen udtaler:
”Vi er midt i en guldalder i dansk cykling med mange fantastiske resultater og imponerende rekorder. PostNord og Danmarks Cykle Union har nu sammen sikret endnu en rekord – Danmarks længste sportssponsorat. Aftalen gør, at vi fortsat kan drømme om mere guld til Danmark. Samtidig med vi nu tør love alle danske cykelfans, at vi inviterer til kæmpe folkefest med PostNord Danmark Rundt i de kommende år.”
 
Hovedsponsoratet har to bærende elementer, dels at medvirke til at støtte Dansk Cykling over en bred kam, i form af understøttelse af disciplinerne under Danmarks Cykle Union, men også med henblik på fortsat at udvikle og styrke Danmarks største cykelløb, etapeløbet PostNord Danmark Rundt, der i år køres for 31. gang, fra den 16. -20. august.