Nyheder

Nyd det bedste København har at byde på med Rapha Rides Copenhagen

Den engelske luksuscykelklub og -tøjproducent Rapha inviterer cyklister til at udforske alt, hvad København har at byde på, med Rapha Rides Copenhagen — en tre-dages event, der finder sted mellem den 30. juni og 2. juli 2017.

Rapha Rides Copenhagen er en del af en mere vidtspændende Rapha Rides serie, som involverer, at  brandet er vært for rides og events i omkring 20 lande rundt om i verden. Serien, der er koncentreret omkring Rapha Klubhuse, har til formål at sætte fokus på de mennesker og ideer, der gør cykling så unik på den globale scene.

Hver dag er der et propfyldt program, der byder på alt muligt, fra rides til screeninger og præsentationer af gæstetalere.

Alle Copenhagen rides er designet til at fremvise det allerbedste, som byen har at byde på, og turene passer til cyklister på alle niveauer. Cyclisterne har alt muligt at vælge imellem, fra natcykelture til guidede ture, samt èn enestående event, klubskifteturen: Malmö  til København. Du vil slutte dig til RCC medlemmer fra Malmö og cykle videre til København, en tur på i alt 165 km, plus en færgeoverfart og et vaffelstop.

Man kan registrere sig til èn event ad gangen, hvilket betyder, at cyklister kan deltage i alle weekendens eventer eller bare vælge at deltage i nogle udsøgte få.

Rapha Copenhagen klubhuset er midtpunkt for alle eventene. Mange af eventene finder sted i klubhuset, som for eksempel Rapha Rides Party (30. juni), Live Screening af Tour de France, etape 1 (1. juli) og foredraget About Racing and Becoming a Pro Cyclist (2. juli). Team Sky-kokken Henrik Orre, der er forfatter til kogebogen Velochef, vil tilberede professionelle cyklisters yndlingsretter i klubhusets café.

Besøg siden Rapha Rides Copenhagen i dag for at registrere din interesse i de events, som du gerne vil deltage i under tre-dages festen.  For en smagsprøve på Rapha Rides Copenhagen tag et kig på videoen i nedenstående.