Produktnyheder

Ny podcast vil sætte fokus på dansk cykelsport

Dansk cykelsport har kæmpe succes i udlandet. Uge efter uge dominerer de danske cykelryttere i de store internationale cykelløb, vinder store sejre og fået verdens cykelmedier til at rette fokus mod den lille rød/hvide nordeuropæiske nation.

Den danske cykelsucces bunder i et stort stykke arbejde i den hjemlige cykelsport. De danske cykelklubber, de danske teams, de mange frivillige og Danmarks Cykle Union leverer dagligt en enorm indsats for at fremme forholdene for cykelsporten både på de danske landeveje og på de danske cykelbaner.
Dette arbejde vil være fokusområdet i den nye Podcast med navnet #nytfrainderkredsen. “Der er rigtig mange Podcasts på markedet. Men vi synes, at der manglede en, der virkelig går bag den hjemlige danske cykelsport”, forklarer Kenneth Møller Kristensen, der sammen med MIchael Knak står bag #nytfrainderkredsen. “Vi vil udkomme ca. hver 14 dag eller efter behov, og blandt andet sætte fokus på nogle af personer, der virkelig har fingrene nede i dansk cykelsports muldjord”, lyder det fra Knak, der selv har arbejdet både professionelt og frivilligt både i PostNord Danmark Rundt, ved det københavnske 6-dagesløb og ved DBCs stævner i Ballerup Super Arena, og står for teknikken omkring #nytfrainderkredsen.

“Specielt banesporten står vores hjerte nær, og derfor vil det være et fokusområde”, tilføjer Kenneth Møller Kristensen, der har været en del af dansk cykelsport i omkring 20 år blandt andet som redaktør og pressechef hos Danmarks Cykle Union, som ejer af CyclingWorld.dk, som en del af 6-dagesløbet og alle de andre cykelstævner i Ballerup og senest også som forfatter til hele seks cykelbøger.

Første udgave af #nytfrainderkredsen udkommer i denne uge og omhandler Danmarks største cykelevent PostNord Danmark Rundt. Du vil kunne lytte til Podcasten i din normale Podcast-app, men også via www.nytfrainderkredsen.dk.