Nikolaj Mengel til BHS-PL Beton Bornholm

Talentfuld Nikolaj Mengel har skrevet kontrakt md BHS-PL Beton Bornholm teamet. Mengel kommer til kontinentalteamet fra Team ABC Junior, og skal i 2021 alså køre sin første sæson som senior.

I 2020 blev det blandt andet til en fjerdeplads ved DM i linieløb, og en sjetteplads ved DM i enkelstart for Mengel, der også gør sig flot på banen.

 ”Jeg har fulgt holdet et par år, jeg var med på nogle træninger i sommeren som førsteårs junior, og med sydpå i Spanien i dette forår. Holdet virker meget professionelt og det er nogle flinke folk bag holdet. Flere af mine gode kammerater kører for holdet, så jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at fortsætte min udvikling som cykelrytter. Næste år skal jeg ud og lære en masse ting, og hjælpe holdet til at få så mange gode resultater som muligt. Jeg glæder mig til en spændende 2021 sæson”, forklarer Nikolaj Mengel.

BHS-PL Beton Bornholm har tidligere offentliggjort kontrakter med Joshua Gudnitz, Martin Toft Madsen, Mads Rahbek, Emil Toudal, Frederik Irgens, Marcus Sander Hansen, Stian Rosenlund Richter, Adam Holm Jørgensen og Emil Schandorff Iwersen.