6-dagesløbTopartikler

Michael Sandstød aflyser 6-dagesløb

6-dagesarrangør Michael Sandstød har onsdag udsendt følgende meddelse:

Intet københavnsk 6-dagesløb i 2020

Efter at have afviklet syv succesrige 6-dagesløb i Ballerup Super Arena siden 2013 er det med beklagelse, at jeg må meddele, at jeg af personlige årsager ikke kan arrangere det københavnske 6-dagesløb i 2020. Løbet skulle have været afviklet fra 30. januar til 4. februar. Det gør ondt at skuffe de frivillige, sponsorerne, leverandørerne og de trofaste cykelfans, der er så vigtig en del af løbet, men jeg håber på forståelse for den svære beslutning. 

Både 6-dagesløbet og jeg kommer stærkt tilbage. 

Jeg har ikke yderligere kommentarer.
Med venlig hilsen
Michael Sandstød, Sandstød Sport & Event

Vil du vide mere om 6-dagesløb kan du med fordel købe bogen 6-dagesløb.