BaneTopartikler

Michael Mørkøv igen i 2024 som Par nr. 7 i Ballerup

Når DBC Ballerup den 7. til 9. november holder den femte udgave af deres 3-dagesløb samt til 100 km parløb og Nytårsstævne i Ballerup den 28. december, skal Michael Mørkøv igen køre som Par nr. 7. Og begge gange bliver det med Lundbæk & Hansen Bygningsforbedring, der første gang var Par nr. 7 sponsor i 2010, som virksomheden, der skal stå på 7’er-trøjerne.

Michael Mørkøv er rytteren, der har rekorden for med at køre flest gange som par nr. 7 i det københavnske 6-dagesløb. Nemlig elleve gange. Tre gange har han gjort det i DBC Ballerups 3-dagesløb.

“Michael Mørkøv har været medlem i DBC Ballerup i 28 år, og glæder sig altid til at konkurrere på hans egen hjemmebane. Og som formand for DBC Ballerup, er det et privilegium at have en rytter som Michael Mørkøv. Han stiller sig altid til rådighed, når vi laver arrangementer i klubbens børne og ungdomsafdeling, stiller op til foto med børnene, holder foredrag og så videre” siger DBC Ballerups formand Bjarne Kratholm.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvem der bliver Mørkøvs makker i Par nr. 7.

Husk at du via Sportsbog.dk kan købe bøger som Par nr. 7-Dannebrog på fire hjul og 6-dagesløb – Kay Werner, Gert Frank, Michael Mørkøv og alle de andre.

Skal du ind og se par nr. 7, kan billetten købes her : https://www.billetsalg.dk/dbc