BaneTopartikler

Marc Hester skal køre med stærk irsk rytter i 6-dagesfinalen

Den 14. april afvikles finalen i sæsonen 6-dagesserie på den spanske ferieø Mallorca. Serien har bestået af løbene i London, Berlin og København, hvorfra rytterne har scoret point for at kvalifiere sig til finalen.

En enkelt dansker er på startlisten på Mallorca. Marc Hester skal køre i par nr. 6 med irske Felix English. Hesters irske makker er blandt andet noteret for en World Cup sejr i parløb i 2017 i Los Angeles med Mark Downey foran danskerne Julius Johansen/Casper Pedersen. Downey og English kørte også sammen i 6-dagesløbene i Berlin og København i år. I Berlin blev det til en sjetteplads, men i København måtte Downey trække sig med sygdom.

Der bliver super stærk modstand til det dansk/irske par på den spanske ferieø. I feltet er blandt andre også sidste års vindere, belgierne Kenny De Ketele/Moreno De Pauw, men også hollænderne Yoeri Havik/Wim Stroetinga og Nick Stöpler/Melvin Van Zijl, de tyske par Christian Grasmann/Leif Lampater og Roger Kluge/Henning Bommel, spanierne Albert Torres/Sebastian Mora, de østrigske veteraner Andreas Müller/Andreas Graf og flere andre stærke par.

Der skal køres i Palma Arena. Mere information om eventet følger i de kommende uger.