Internationalt landevej

Lørdag skulle Tour’en havde været startet. TV2 viser historiske etaper

Lørdag skulle Tour de France nr. 107 havde været indledt i Nice. Men Coronakrisen ramte Europa. Nu er løbet udskudt til at blive afviklet den 29. august til 20. september. Som erstatning for etaperne her i højsommeren viser TV2 i stedet et tilbageblik med det bedste etaper fra Tour’en historie. Dette i de tre uger hvor løbet skulle være kørt, Tour de ja-vu. De bedste etaper, kommenteret af hovedpersonerne selv. 

På alle de oprindelige dage for årets Tour de France, sendes af de bedste Tour de France-etaper fra historien set med danske øjne. TV 2 har trawlet arkivet igennem, efter man har spurgt seerne til råds om mindeværdige etaper. Nu er planen ved at være klar, og der bliver gensyn med Mogens Frey, Bjarne Riis, Bo Hamburger, Jesper Skibby, Magnus Cort, The Schlecks, Lance Armstrong, Carlos Sastre, Jakob Fuglsang og mange flere.

Den 6. juli udkommer den nye Tour de France bog, De Danske Tour de France helte. Med den bliver du helt klart til årets Tour, og får det hele store overblik over de danske præstationer i løbet. Bestil bogen nu her.