Produktnyheder

Cykling – en dyr hobby

At være bidt af en særlig sportsgren kan være en dyr fornøjelse. Det gælder ikke mindst hvis der er tale om cykelsport. For i modsætning til for eksempel løb eller svømning, så kræver denne type sport lidt mere end et par gode løbesko eller svømmebriller og badetøj . For man kommer ikke langt på en gammel cykel og skal det også være en fornøjelse at træde i pedalerne? Så skal udstyret være i orden. Udstyret er – trods alt – næsten den halve fornøjelse. 

Kør fra søndagscyklisterne
Det kan naturligvis godt lade sig gøre at finde en relativt billig cykel. Men ønsker du at være mere end blot en søndagscyklist i inder sporet? Så kræver det lidt mere. Både når det gælder udstyr, men i også når det gælder økonomi. For cykeludstyr koster. Ikke mindst hvis du gerne vil blive bedre til din sport. Hurtigere, stærkere og dygtigere. Er luften gået ud af din privatøkonomi? Så er der heldigvis råd for det, og flere muligheder for at få lidt penge på lommen til udstyr. 

Sælg ud! 
En måde at få råd til nyt udstyr er ved at sælge noget af det gamle. Hvis det alligevel bare står og samlet støv på loftet, hvorfor så ikke lade andre få glæde af det? Og tilmed tjene lidt på det. Det kan være der står en gammel ramme du ikke kører med længere, et par hjul eller måske nogle cykelsko, som du ikke længere har brug for. Måske kender du en der har lyst til at løbe det, og ellers kan du nemt sætte det til salg på nettet. Der findes også en del cykelrelaterede loppemarkeder, hvor du også kan overveje at stille op med en bod og sælge ud af de gamle ting. 

Sæt fart under økonomien
Men har du brug for penge her og nu er det en anden sag. Det kan være at cyklen skal gennem en større reparation – eller din cykelcomputer er blevet stjålet. Måske er der et cykelløb lige om hjørnet som du skal deltage i, men ikke har det fornødne udstyr til at kunne gennemføre. Har du med andre ord brug for at låne penge akut, så kan du vælge at låne dem hos en af de mange online låneudbydere. Der er mange om buddet, og det gælder om at se sig godt for inden du sender sin låneansøgning afsted. 

Få penge her og nu
KreditNU er en af de mange du kan vælge at låne penge hos til nyt cykeludstyr – eller en helt ny cykel. Her kan du låne helt op til 25.000 kroner. Og selv om du ønsker et akut lån er det som udgangspunkt ikke dyrere end alle andre forbrugslån. Det er dog vigtigt ikke at lade sig friste over evne og låne mere end du reelt har behov for. Så gør dig gerne nogle overvejelser omkring hvor meget du har brug for at låne – og hvor meget du selv kan spare op.