Dansk Landevej

Kør som de professionelle den 1. juni i Lyngby

Motionscykelløb er der masser af i Danmark, og heldigvis for det. Men at kunne køre cykelløb på en afspærret rute i centrum af en stor dansk by er ikke noget, som ofte er muligt for de danske cykelmotionister. Men det er det på lørdag, den 1. juni, i Kongens Lyngby.

Lyngby CC fejrer klubbens 100 år jubilæum med et stort anlagt gadeløb på en 3,5 km lang rundstrækning med start og mål på Lyngby Hovedgade. Det professionelle felt kommer til at bestå af en række af Danmarks største cykelnavne, men som optakt til eliteløbet har alle mulighed for at deltage i et motionsløb på den afspærret rute. Der køres både i en B-klasse, der kører fem omgange og i en A-klasse, der skal ti gange rundt på den 3,5 km rundstrækning. Og på dagen er der stor mulighed for både at køre med en række tidligere professionelle ryttere, men også med flere af profilerne fra Lyngby Boldklubs mesterhold fra 1983.

Der bliver tale om en folkefest og en garanteret stor oplevelse for deltagerne. Tilmeld dig via https://www.cyklingdanmark.dk/tilmelding/