Dansk Landevej

Fem danske kontinental teams med i PostNord Danmark Rundt 2017

De fem danske UCI kontinentalhold BHS Almeborg – Bornholm, coloQuick – CULT, Riwal Platform Cycling Team, Team Giant Castelli og Team VéloCONCEPT er alle udtaget til den 27. udgave af PostNord Danmark Rundt.

Løbet skal afvikles den 12.-16. september 2017.

“Alle de udtagne hold har en bredde og kvalitet som aldrig set før, og de har alle kørt et godt forår og leveret fine UCI-resultater. Nu får de ro til at forberede sig optimalt til deres største opgave i år. Jeg tror, at de fem danske kontinentalhold er klar til mere succes i årets PostNord Danmark Rundt”, forklarer løbsdirektør Jesper Worre.

Med udtagelsen af de fem danske kontinentalhold er den foreløbige startliste til årets PostNord Danmark Rundt oppe på i alt 11 hold. I maj måned blev det offentliggjort at de seks Tour de France-mandskaber Trek Segafredo, Team Sunweb, Astana Pro Team, Direct Energie, Cofidis Solutions Credits og Wanty – Group Gobert, alle deltager i årets danske rundtur.

Yderligere fem hold offentliggøres i juli og august måned, heriblandt det danske landshold Team PostNord Danmark.

Husk at du kan få alt historisk viden om Danmarks største cykelløb i bogen “Historien om Post Danmark Rundt – De 25 første udgaver” til blot kr. 100,- her.