Internationalt landevej

Kasper Asgreen starter sæsonen i weekenden der åbner brostenssæsonen

28-årige Kasper Asgreen, der i 2021 vandt Flandern Rundt og sidste år en Tour de France etape, skal i 2024 køre sin syvende sæson på det belgiske Soudal Quick Step.

Sidste års sejr på 18. etape af Tour de France var tydelig en forløsning for rytteren fra Kolding efter en periode med skader og udfordringer med at komme retur til øverste niveau.

“Jeg havde en solid sæson, hvor jeg lagde mine skader bag mig, og kom tilbage til mit normale mig. At vinde etapen i Tour de France var kirsebærret på toppen af kagen, det var en stor dag, og et tiltrængt selvtillidsboost”, fortæller Kasper Asgreen inden starten på 2024-sæsonen.

For første gang nogensinde vil Asgreen starte sæson i den såkaldte åbnings weekend i brostensklassikerne, Omloop Her Nieuwsblad og Kuurne-Bruxelles-Kuurne henholdsvis den 24. og 25. februar. Tidligere har han kørt løb inden disse belgiske semiklassikere.

“Hvis alt går godt i de næste uger, håber jeg at kunne lave gode resultater i klassikerne. Alle ved hvor meget jeg elsker disse løb, og jeg er begejstret over at starte tingene i Omloop og Kuurne, da jeg vandt sidstnævnte for et par år siden, min største store sejr. Derefter er det tid til Strade Bianche igen og så Tirreno-Adriatico. Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt de næste par uge, og forhåbentlig være med teamet i årets forårsklassikere”, uddyber Asgreen.