Internationalt landevej

Honoré: I får mig at se i en Grand Tour

Af Niels Nedergaard

Det unge danske Deceuninck Quick-Step talent Mikkel Frølich Honoré leverede en god figur ved søndagens DM i Middelfart, hvor han kom i mål som nummer 13, og samtidig var med til at hjælpe sin holdkammerat Kasper Asgreen frem til titlen som danmarksmester. 

Efter løbet fangede CyclingWorld.dk kort en glad Mikkel Honoré, der satte et par ord på, hvad den resterende del af sæsonen byder på, mens han også knyttede et par kommentarer til sin egen indsats ved DM. 

“Det var et super hårdt løb, og det var en mega fed rute. Vi kunne ikke have kørt det bedre. Vi kørte rigtig godt sammen. Jeg er super tilfreds med min egen præstation og med min form i øjeblikket. Jeg glæder mig til de næste cykelløb, og så længe trøjen bliver på holdet, så er vi alle sammen glade”, sagde Mikkel Honoré til CyclingWorld efter DM-løbet. 

Mikkel Honoré skal ikke køre Tour de France ligesom sine to danske holdkammerater Michael Mørkøv og Kasper Asgreen. Til gengæld venter der det 23-årige danske talent nogle store oplevelser i den resterende del af sæsonen. Han løfter blandt andet sløret for, at han skal køre en Grand Tour. Og meget peger i retning af, at det bliver Vuelta a España, som han skal deltage i. 

“Jeg tror, I får mig at se i en af dem. Jeg kan ikke rigtig sige så meget endnu, for det må vi jo ikke, men jeg tror nok, at I skal få mig se i en af Grand Tours’ene i år, hvis der altså ikke er noget, der bliver aflyst eller lignende pga. coronavirus”.

Hvad er målene så? Får du lov at køre din egen chance lidt mere?
“Det håber jeg virkelig, at jeg får chancen sidst på året. Så det bliver helt klart de næste store mål. Jeg håber på at kunne ramme topformen i den sidste Grand Tour på året, så er der så meget sagt, og så håber jeg selvfølgelig på at kunne gøre det godt i Ardenner-klassikerne, men der har vi jo også en Julian Alaphilippe, som står og tramper i jorden”, lød det fra en optimistisk Mikkel Honoré.

Det er ikke første gang, at Mikkel Honoré deltager i en Grand Tour. Det samme gjorde han nemlig sidste år, hvor han fik debut i Giro d’Italia.